Thursday, June 08, 2017

MY NEW FAMILY

Shalom aleichem!



Foto diambil selepas habis 'Prayer Meeting' kami.  Tak tahu suddenly Pastor Wong ajak semua ramai-ramai ambik foto, .. Oh ya, biasanya I will be the one that would be hiding behind everyone bila ambik gambar.  Biasalah, nak cover body lah niat nya, so nampak 'kecik' sikit but here, kita takde rasa malu lagi dah.  Oh yes, I dah turun berat almost 30kg dah.  Puji Tuhan, rasa ringan sikit badan, jalan tak semput lagi macam dulu.

Pelayanan kami sekeluarga sekarang adalah di Gereja BEM Bright Star, di Level 2, Century Hotel, Kuching.  Kebaktian kami dalam Bahasa Inggeris mulai jam 10 pagi setiap Ahad.  Semua dialu-alukan untuk ke Prayer Meeting pada hari Ahad juga so kena datang awal sebab Prayer Meeting dalam 45 minit bermula jam 9 pagi.  

House Fellowship akan bermula pada bulan Julai, cannot wait larr!! Haha..

Puji Tuhan... hidup kami benar-benar berubah 360 darjah!!  Tuhan masih menyayangi kami kerana Tuhan itu setia.

More stories, lebih banyak lagi kesaksian kalau diberi kesempatan saya akan sharing di blog ini.

Tuhan Memberkati!

No comments: